Kendők-sálak

Termékeink » Öltözék-kiegészítők » Kendők-sálak » Szövött sálak
KENDŐK-SÁLAK KENDŐK-SÁLAK

Köszöntjük a V. Fraas világában!

A mi márkánk új alakban és formában hozza vissza a legutóbbi divatszíneket, fiatalos és trendi választékot nyújt versenyképes áron.

Lássuk csak mi is az, amit kínálunk...

- Cashmink
- Cashmink Signature
- Valentin Fraas

Cashmink

A Cashmink a "Mother Nature" tökéletesítése. Valószínűleg ez a világ legpuhább akril szövött sálja, amely a kasmír puhaságát a nerc fényes csillogásával kombinálja.

V. FRASS ELSŐ MÁRKÁJA - a CASHMINK - 20 ÉVE MÁRKANÉV 75 MILLIÓ LEGYÁRTOTT TERMÉKKEL!

A Caschmink sztori:
Cashmink, egy különleges, közös fejlesztés a V. FRAAS-val, 1985-ben debütált. Azonnali sikert aratott és örökre megváltoztatta a szövött sálak piacát. A Cashmink láz mesterséges és a "Mother Nature" tökéletesítése. A FRAAS gyártói csapata kiterjesztette a cég akril fejlesztési lázát és tökéletesítette a fonást, a szövést és a technikai fogásokat egy végső akrilt előállítva. A V. FRAAS minőségi gyártása és a csúcstechnológiai szabványok biztosítják azt, hogy következetesen a termék tökéletes. Az eredményes Cashmink sálak és kiegészítők a kasmír puhaságát és a nerc fényes csillogását nyújták! A Cashmink márkanevet választottuk, amely a fenti jellemzőket magában foglalja.

Amióta a mesterséges források kevésbé korlátozottak, mint a természetesek, a Cashmink egy elfogadhatóbb árkategóriát tud ajánlani. A puha, tartós Cashmink-ot könnyű kezelni - egyszerűen kézzel mosható. A Cashmink azonnal kedvenccé vált a mintái, a színintenzitása, az elfogadható árai miatt.

A lelkes gyártó csapat folyamatos törekvése, hogy a legjobb termékekkel az aktuális stílusban és színkínálatban világpiaci szinten tartsa a jelenlegi státuszát, folyamatosan fejlődjön és megerősödjön.

Cashmink Signature

A CASHMINK család új tagja, a Signature vonal 2 rétegű fonalat használ, hogy megalkossa az eleven Jacquard-ot. Bársonyos ragyogással, gyönyörű szövéssel és pompás felülettel rendelkezik.

A kutatási és fejlesztési csapatunknak több évi tapasztalata van ezekkel a fonalakkal. Pompás termékeket gyártunk magas színvonalon, amelyek elegánsak és strapabíróak. Formatervező csapatunk a legelőnyösebben használja fel ezeket a fonalakat a legelegánsabb és legluxusabb mintákban és színekben.

Valentin Fraas

Gyapjúból és kasmírból készült termékek. A gyapjú proteint tartalmaz - mint ahogy a természetes szőrszálak is. A gyapjú minősége az eredetétől és a juh fajtájától függ. A minőségi feltételek a finomság, a bodorítás, a hosszúság és a szálak harmóniája. A Merino juh a legfinomabb gyapjút adja.

A következő kifejezéseket vezetik be a minőségbiztosításban a piacon:

Pure virgin wool/Tiszta szűz gyapjú
Az élő juh szőréből dolgozzák fel elsőként, roncsolás nélkül.

Pure wool or 100 % wool/ Tiszta gyapjú vagy 100% gyapjú
Megművelésre alkalmas gyapjút tartalmaz.

Woolens
Tiszta szűz gyapjúból készül, adalékanyagot és szennyező anyagot tartalmaz.

Lamb's wool/Bárány gyapjú
A fiatal bárány első nyírásából való: egy nagyon finom, puha, csúcsminőségű szál, így ez nem olyan nehéz viselet. A juhgyapjú viselőjének melegérzetet nyújt, hőmérséklet kiegyenlítő anyag, ami szennyeződésálló. Nyárra könnyed minőségben is készül.

Kasmír
A kasmír (chasmere) kecske a Himalája magas területein él. A hideg éghajlat miatt nagyon finom alsó szőrzettel rendelkezik, amit kétévente vedlik le, és ebből válogatják ki a felszőröket. A kasmír textíliák finomak, lágyak, nagyon selymesek és magas árfekvésűek.

A kis képekre kattintva megtekintheti azokat nagyobb méretben!

Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre!