Victor Odil női divat, otthoni és strandpapucsok

Termékeink » Öltözék-kiegészítők » Victor Odil női divat, otthoni és strandpapucsok » Papucsok
VICTOR ODIL NŐI DIVAT VICTOR ODIL NŐI DIVAT

A Victor Odil cég divatos strand- és szabadidőpapucsait, cipőit, trendi strandtáskáit, valamint exkluzív kiegészítőit kínáljuk különböző anyagokból, mint a márka kizárólagos magyarországi képviselete.

A termékeket - bár elsősorban lábbelikről beszélünk - főként nem cipőboltoknak ajánljuk, hanem ruházati üzleteknek, parfümériáknak, drogériáknak, fürdőkben és strandokon lévő üzleteknek, valamint ajándék üzleteknek kínáljuk.

Az egész ország területéről keressük kiskereskedők jelentkezését a termékek forgalmazására.

Kollekciók:

A Victor Odil cég egy évben kettő/négy kollekciót - tavaszi-nyári és őszi-téli - készít vásárlói számára.

Előrendelési időszakok:

A termékek egész évben rendelhetőek az aktuális kollekciókból.

Szállítás/számlázás:

Az árut a Victor Odil cég közvetlenül szállítja a vevőknek, a számla rendezése Euró-s számla alapján szintén közvetlenül a cégnek történik.

A kis képekre kattintva megtekintheti azokat nagyobb méretben!

Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre!