Fashy vízi-kiegészítők

Termékeink » Öltözék-kiegészítők » Fashy vízi-kiegészítők » Fashy fürdőruhák
FASHY FÜRDŐRUHÁK FASHY

Fürdőruhák a Fashytől: a kisugárzás garantált!

A Fashy fürdőruhák tökéletesen kihangsúlyozzák az előnyös adottságokat. A gyönyörű színekben és motívumokban pompázó egyedi anyagokból, gondosan fejlesztett szabásvonalakkal készült kollekciókban mindenki megtalálhatja a kedvencét.

Legyen medence, vagy strand - a Fashy modellekben mindenhol magára vonzza a tekinteteket: legyen szó a laza stílusú, forró Young Fashion modellekről, vagy az érzéki és elegáns Lady Fashion kollekcióról, vagy nem utolsó sorban a sportos és kényelmes Swimpower családról. De ez még nem minden, tovább csavarhatja a fejeket az első osztályú tervezők által megálmodott Gino Lapis modellekben, vagy a szexi Westbay életmódmárkában.

Minden tökéletes a Fashy fürdőruhákban!

Go Westbay!

A Westbay, a Fashy szexi életmódmárkája a legújabb fürdőruha divatot kínálja Önnek. A hűvös és forró kombinációk a legújabb színekben és fazonokban a végső strandmegasztárok: friss, divatos és egyértelműen hódító!

Legyen a nr. 1 a Westbay-el a vízparti sikerlistákon! Fashy fürdőruhák

Gino Lapis a legújabb divat kifutójává változtatja a strandot

Nincs több kérdés: amikor a kényelem és az elegancia összetalálkoznak a strandon a Fashy tervezőinek köszönhetően. A legmagasabb minőség és a gyönyörű megjelenés párosul a Gino Lapis fürdőruhákban. Egyedi minták, a legújabb anyagok, légies színek és luxus nyomatok jellemzik a kollekciót.

Egy emlékezetes fellépésért!

Aquafeel a Fashytől

A Fashy legújabb fejlesztése a professzionális úszóknak készült a mindennapi edzésekre és versenyekre egyaránt Nicole Hetzer német úszónő ajánlásával és közreműködésével. A kínálatban megtalálhatóak a felnőtt és junior modellek is, valamint a kiegészítők, mint úszószemüveg, úszósapka, orr- és füldugó, papucsok. (A részleteket tekintse meg az Aquafeel oldalon.)

Aquafeel - mer más lenni